COCO MIO

ITALIAANSE FAIR FASHION VOOR BELGISCHE MATEN

Wil u stijlvol en vrouwelijk voor de dag komen? Kies dan voor de Italiaanse klasse van Coco Mio met Belgische pasvorm. Hecht u ook belang aan eerlijke mode? Coco Mio besteedt niéts uit aan lageloonlanden. De productie van deze fair fashion gebeurt uitsluitend in de ateliers in Italië (Lazio, Le Marche en Umbrië).

COCO MIO Who Is
COCO MIO Who Is
COCO MIO Who Is

DRAAGBARE ELEGANTIE TOT MAAT 46

Houdt u van kwalitatieve mode met originele prints? Bent u op zoek naar kledij die het verschil maakt met de grote ketens?  Met de capsulecollectie van Coco Mio – die uit een 30-tal zorgvuldig ontworpen stuks bestaat – zet u uw persoonlijkheid in de verf. De kleding is niet extravagant, maar wél elegant en exclusief omdat de prints en kant exclusief voor Coco Mio ontworpen zijn, en dit alles gemaakt met Belgische pasvorm tot maat 46!

Eye-catchers worden in onze collectie steeds aangevuld met commerciële kledingstukken die perfect zitten van snit. Om u een correcte pasvorm te kunnen garanderen werken onze Italiaanse ateliers met de maten van ons Belgisch pasmode.

DRAAGBARE ELEGANTIE TOT MAAT 46

EXCLUSIEF

Alle stoffen en accessoires die voor de collectie worden gebruikt, zijn van Italiaanse makelij. Onze stylisten doorkruisen  het volledige Italiaanse landschap (Prato, Pistoia, Varese, Como,..) op zoek naar de beste kwaliteiten. Bij het samenstellen van een nieuwe collectie, kiezen we er bewust voor om verschillende prints en kant exclusief voor Coco Mio te ontwerpen. Hierdoor brengen we een origineel en uiterst persoonlijk verhaal. Coco Mio is enkel verkrijgbaar in de betere damesboetiek, elke boetiek kan rekenen op exclusiviteit binnen een straal van 10 kilometer. 

EXCLUSIEF

TEAM

Team work makes the dream work

Dominique Maes

Modebewuste zaakvoerster met een passie voor Italië

Dominique stampte naast het kledingmerk Coco Mio drie eigen winkels uit de grond en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de mode-industrie. Dominique merkte dat er nood was aan een collectie met Italiaanse design en kwaliteit maar geschikt voor de Belgische pasvorm. Met Coco Mio brengt ze het unieke – dat u enkel bij de grote Italiaanse designers vindt – naar België.

Dominique Maes

Bo Vandemoortele

Dochter van Dominique

Bo kreeg de creatieve microbe en feeling voor mode met de paplepel ingegeven. Ze studeerde aan het Polimoda International Institute of Fashion Design & Marketing in Firenze. Ze staat mee aan het roer van Docodoco en doet de aankopen, dagelijkse opvolging, analyse van de cijfers en beheert de webshop en sociale media. Daarnaast neemt Bo ook het creatieve luik voor haar rekening zoals bv. fotoshoots en het bepalen van kleur- en stijlboeken.

Bo Vandemoortele

Loredana Ciotti

Ontwerpster van Coco Mio

Loredana heeft de voorbije jaren haar pluimen verdiend met het ontwerpen van de collectie ‘Class’, een erg populaire damescollectie uit Rome. Ook de Belgische klanten waren lovend over de kwaliteit, stijl en pasvorm van Class. Deze eigenschappen vindt u nu terug in het nieuwe label Coco Mio, dat staat voor Italiaanse design en kwaliteit met Belgische pasvorm.

Loredana Ciotti