COCO MIO

COCO WHO?

“De Coco Mio-vrouw is iemand die zich graag een frisse, vrolijke look aanmeet en die waarde hecht aan exclusiviteit en kwaliteit. Een vrouw die zich goed in haar vel voelt in haar Coco Mio-outfit en die waarde hecht aan European made fashion.  De collectie wordt elk seizoen jonger en speelser.” - Amélie De Rycke voor Belmodo  lees het volledige artikel hier

COCO MIO Who Is
COCO MIO Who Is
COCO MIO Who Is

DRAAGBARE ELEGANTIE TOT MAAT 46

Houdt u van kwalitatieve mode met originele prints? Bent u op zoek naar kledij die het verschil maakt met de grote ketens?  Met de capsulecollectie van Coco Mio – die uit een 30-tal zorgvuldig ontworpen stuks bestaat – zet u uw persoonlijkheid in de verf. De kleding is niet extravagant, maar wél elegant en exclusief omdat de prints en kant exclusief voor Coco Mio ontworpen zijn, en dit alles gemaakt met Belgische pasvorm tot maat 46.

Eye-catchers worden in onze collectie steeds aangevuld met commerciële kledingstukken die perfect zitten van snit. Om u een correcte pasvorm te kunnen garanderen werken onze ateliers met de maten van ons Belgisch pasmodel.

DRAAGBARE ELEGANTIE TOT MAAT 46

EXCLUSIEF

Alle stoffen en accessoires die voor de collectie worden gebruikt, zijn van Italiaanse makelij. Onze stylisten doorkruisen  het volledige Italiaanse landschap (Prato, Pistoia, Varese, Como,..) op zoek naar de beste kwaliteiten. Bij het samenstellen van een nieuwe collectie, kiezen we er bewust voor om verschillende prints en kant exclusief voor Coco Mio te ontwerpen. Hierdoor brengen we een origineel en uiterst persoonlijk verhaal. Coco Mio is enkel verkrijgbaar in de betere damesboetiek, elke boetiek kan rekenen op exclusiviteit binnen een straal van 10 kilometer. 

EXCLUSIEF

Team work makes the dream work